R ó l a m

Nagyon szeretem a szép, minőségi dolgokat és szeretek szépet alkotni és örömöt szerezni másoknak.

Az alkotás utáni vágy ösztönzött arra, hogy egy olyan szakmát válasszak amiben mindezek megvannak.

2016 volt az az év, amikor jött az ötlet, hogy végezzek el egy műszempillaépítő tanfolyamot. Sok keresgélés után rátaláltam az Xtreme Lashes prémium márkára és ezután már nem is volt kérdés számomra, hogy mire essen a választásom.

2016 júniusában volt szerencsém részt venni egy olyan alaptanfolyamon, ahol az Xtreme Lashes Magyarország vezetője, Horvát Krisztina oktatta számunkra a szempilla hosszabbítás tudományát.

Nagyon megtetszett a márka, a technika, a csapat.

2018 szeptemberéig másodállásban építettem a műszempillákat, de mivel a vendégeim száma egyre jobban gyarapodott, azt a döntést hoztam, hogy szeretném csak ezen az úton folytatni a további karrierem.

2018 szeptemberében tovább szerettem volna bővíteni a szalonom szolgáltatásait és elvégeztem egy szintén prémium márka a Neyes szemöldökformázó tanfolyamát.

Így most már a hozzám érkező vendég nemcsak szép szempillákkal távozik, hanem e mellé még csodálatosan megformált és festett szemöldököt is kaphat.

2018 októberében az a megtiszteltetés ért, hogy Oroszlány mellett Budapest egyik legnívósabb szalonjában, a LashGo Prémium Szalonban kaptam lehetőséget arra, hogy hetente néhány napon a budapesti vendégek számára is gyönyörű pillasorokat készítsek és szemöldököket formázzak.

Nagyon nagy öröm, amikor sok kedves hölgy számára készíthetem el a személyiségükhöz és arcukhoz leginkább illő csodálatos pillasorokat, kiemelve ezzel természetes szépségüket. 

Sok szeretettel várlak Téged is!

 

Elismerések, oklevelek:

2016 – Alaptanfolyam – szempilla-stylist

2018 – Duplázó tanfolyam – mester stylist 

2018 – Neyes szemöldökformázó tanfolyam 

2019 – Volume tanfolyam

2019 – Xtreme Lashes referenciaszalon

2019 – Omni Volume Lashes Training

2020 – Xtreme Lashes referenciaszalon