Általános szerződési feltételek

Tájékoztatjuk, hogy Ön mint felhasználó, megrendelő a www.perfectlashesandbrows.hu címen elérhető honlap használatával kinyilvánítja, hogy ismeri és elfogadja, az alábbi, a Ptk. (2013. évi V. törvény) 6:77-6:81. § alapján megírt általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy amennyiben megrendelője, felhasználója kíván lenni weboldalunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és azokat kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.
Jelen dokumentum, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre. Az alábbi feltételekkel szabályozott szerződés a Ptk. szerint távollevők között létrejött szerződésnek minősül.
Üzemeltető adatai:

Cég név: Perfect 2016 Szolgáltató Bt.

Székhely: 2840, Oroszlány, Iskola u. 3. 3/14.

Adószám: 25778478-1-11

Szerződés nyelve: Magyar

Email: info@perfectlashesandbrows.hu

Kapcsolattartó: Dr. Rakó Krisztina

Központi telefonszám: 06 70 773 0880

Weboldalunk általános működése és jellemzői
• Weboldal cookie-kat használ, melyek a weboldal használatát segítik elő. A cookie-k elfogadására, vagy megtiltására a weboldal nyitó oldalán a láblécben van lehetőség.
• Weboldalon nem üzemel webshop, így online vásárlásra lehetőség nincsen.
• Kapcsolatfelvétel telefonon vagy emailben lehetséges. Az Email-ben megküldött adatokat maximum 6 hónapig tároljuk el levelezési fiókunkban, ezt követően törlésre kerülnek. Amennyiben nem igényel semmilyen szolgáltatást, de előbb kérné adatai törlését, úgy erre az email címre küldjön nekünk egy email-t, melyben az adatok azonnali törlését kéri: info@perfectlashesandbrows.hu.
Email használata
• Email cím kizárólag a kapcsolatfelvételt és az időpontegyeztetés megkönnyítését szolgálják.
• Emailben megadott adatokat weboldalunk nem tárolja el, azokat kizárólag központi email címre továbbítja: info@perfectlashesandbrows.hu
• A megküldött adatokat kizárólag a kapcsolattartásra használjuk fel

Ár képzés
Az aktuális, érvényes árlista, az „Árlista” menüpont alatt található.

Időpont foglalás lemondása
Az időpont egyeztetést követően a vendégnek joga van lemondani az időpontot és elállni attól. Elállás esetén új időpont egyeztetés lehetséges. 24 órán belül lemondott időpontok esetén, nincs garantálva az új időpontegyeztetésének a lehetősége! Az időpont telefonon vagy az elérhetőségeink bármelyikén van lehetőség lemondani, illetve módosítást kérni.

Panaszok kezelése
Cégünk a panaszról jegyzőkönyvet készít és a panaszt a felvétel napjától számított öt évig, az arra adott válasszal együtt megőrzi. Cégünk a hozzá érkezett panaszt a
beérkezésétől számított 30 napon belül megvizsgálja és arra érdemi választ ad.
Amennyiben panaszra az cégünk elutasító választ ad, azt írásban meg fogja indokolni.
Cégünkkel kötött szerződéséből eredő jogviták elsősorban békés úton, megállapodással a felek között, vagy a fogyasztó lakóhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatóság előtt intézhetők. Amennyiben ezek nem vezetnek eredményre, marad a felek számára a bírósági út.

Egyéb rendelkezések
A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Ptk
(2013.évi V. törvény), fogyasztói szerződéseknél a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. kormányrendelet rendelkezései az irányadók.

Ügyfelek adatkezelése
Kizárólag az alábbi adatok kerülnek tárolásra:
Vendég neve
Email cím
Telefonszám
Adatok törlése
Amennyiben Ön az ügyfelem, és nem szeretné, hogy a fenti adatokat tároljuk, kérjük hívja az alábbi telefonszámot és kérje adatai törlését: +36 70 773 0880, vagy írjon emailt az info@perfectlashesandbrows.hu – és az adatokat 10 napon belül töröljük.